Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Beaphar CaniComfort

Ár:
9.990 Ft
Nyugtató hatású feromonos párologtató készlet kutyák számára
Cikkszám: 8711231173952
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 100
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás GLS-sel: 2024. május 23.

Termék oldal 3 kártya

Termék leírás

Beaphar CaniComfort feromon tartalmú nyugtató hatású párologtató készlet kutyáknak – A készítményben használt feromon egyszerűen és hatékonyan járul hozzá a kutya megnyugtatásához és a nem kívánt viselkedés csökkentéséhez

A megbízható feromon hatására a kutya jól érzi magát otthon, csökken a nem kívánt viselkedés (pl. ugatás, rongálás, jelölés, nyalakodás és vakaródzás, bujkálás és szorongás). A Beaphar CaniComfort különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a kutyát új tapasztalatok (új vagy idegen környezet, bútorok megszokása), vagy stressz (vihar, tűzijáték, zajok) éri. A kutya azonnal érzékeli a készítményt, mely a kutyák nyugtatóferomonjának (kutya appezinek) szintetikus másolatát tartalmazza. Ezt a feromont a laktáció idején az anyakutya természetes módon termeli, és egyfajta megnyugtató üzenetet hordoz magában. Ezáltal a készítmény különösen nagy segítség lehet a kutya új otthonába történő beszoktatása idején. A Beaphar CaniComfort bármilyen fajtájú és korú kutya esetében használható, nem szedálja a kutyát és más állatokat. Egyéb gyógyszerek szedése mellett is alkalmazható. A CaniComfort párologtató készletet abban a helyiségben használja, amelyben a kutya a legtöbb időt tölti. Az optimális hatás érdekében javasolt a hosszan tartó alkalmazás. Szükség esetén 30 nap után cserélje le a folyadéktartályt egy új utántöltőre. Csak 230V-os áramforrásba csatlakoztatható. Ne használjon elosztót, hosszabbítót, adaptert vagy átalakítót.

Összetétel: Kutya appezinek mesterséges változata 2%, izoparaffinos szénhidrogén q.s. 100 q. Egy 48 ml-es tartály kb. 30 napra elegendő. 70m2-es alapterületig.

Figyelem! Kérjük gondosan őrizze meg és olvassa el a használati utasítást!

Figyelem: Szénhidrogéneket tartalmaz, C14-C19, izoalkánok, gyűrűs vegyületek, <2% aroma.
A készítmény lenyelése vagy légutakba jutása akár halálos is lehet. GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ. Ha orvosi segítségre lenne szükség, vigye magával a termék csomagolását. LENYELÉS ESETÉN azonnal hívja a TOXIKOLÓGIÁT vagy az orvost. Tartsa lezárva. A terméket az arra kijelölt veszélyeshulladék-lerakóban helyezze el, a helyi szabályozásoknak megfelelően. A készítménnyel történő gyakori érintkezés bőrszárazságot, bőrrepedezést okozhat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezeket a termékeket ajánljuk még