Termékek Menü

Happy Dog

A happy dog kutyatáp remek választás

Ha mindig is a legjobbat szerette volna biztosítani kutyája számára, akkor rendkívül fontos, hogy a megfelelő táppal lássa el őt az év minden napján. A happy dog kutyatáp az egyik legízletesebb és tápanyagokban leggazdagabb kutyatápunk, amelyet Önnek is előszeretettel ajánlunk. Miért érdemes ezt a tápot választani? A Happy Dog kutyatáp készítésekor hagyományosan csak a legjobb minőségű, Németországból származó alapanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek részletes ellenőrzésen esnek át, így bizonyosodva meg azok eredetéről és minőségéről.

A kutyatáp nem tartalmaz kémiai színezőanyagokat, ízfokozókat, tartósítószereket és egyéb mesterséges anyagokat, amelyek a kutya szervezete számára rendkívül egészségtelenek lehetnek. A Happy dog kutyatáp már sok éve jelen van a piacon. A családi vezetésű vállalat generációk óta egyedülálló módon készíti el a legjobb minőségű eledelt, mindezt ráadásul megfizethető áron. A happy dog táp egyesíti a természet titkait a legújabb tudományos trükkökkel és vívmányokkal, hogy a legjobb ízű és tartalmú táp jöhessen létre.

A Happy Dog esetében kizárólag a biztonságos eredet garanciájával rendelkező alapanyagokat dolgozzák fel a gyártók valódi élelmiszeripari minőségben, ami egyáltalán nem hétköznapi teljesítmény. Így teremtik meg a Happy Dog eledelek a kutya hosszú és egészséges életét fajtától függetlenül. Tudományosan bizonyított, hogy a Happy Dog kutyaeledel teljesen természetes jellegű és ellátja az Ön kutyáját az élethez szükséges értékes anyagok kombinációjával a hét minden napján.