Termékek Menü

Kutyafekhely választékunk

Válassza ki, hogy milyen jellegű kutyafekhelyet szeretne vásárolni négylábú barátjának

​Milyen kutyafekhely típusok léteznek?

Négylábú barátja számára szeretne kényelmes fekhelyet beszerezni? Bár a kutyusok rendkívül aktívak a mindennapokban, de a heverészés ugyanúgy fontos számukra. Miért ne tehetnék ezt igényes, akár az otthon stílusához is kiválóan passzoló kutyafekhely használatával? A fonott és a műanyag fekhelyek elhelyezhetőek a konyhában, a nappaliban, de a teraszon is remekül mutatnak.

Míg a fonott típusok főként a természetességet varázsolják otthonába, addig a műanyag fekhelyek praktikus, könnyen tisztítható kivitelben szolgálják kedvence kényelmét. Természetesen a fonott kosarak esetében is van lehetőség a tisztításra, ezt a célt szolgálják a könnyedén behelyezhető textilborítások. Ha valami igazán puhára és melegre vágyna négylábú barátja, akkor a szivacs kutyafekhely bizonyul a legjobb választásnak. A mosható anyagból készült, könnyű, puha alkalmatosság többféle méretben kapható, így legyen szó bármilyen kutyafajtáról is, garantáltan találhat igényeinek megfelelő darabot.

A négylábúak számára is fontos, hogy legyen egy hely, amelyet sajátjuknak tudhatnak, és ahol kényelembe helyezhetik magukat éjszaka, vagy a hűvös nappalokon. A kutyafekhely fajták elsősorban lakásba javasoltak, a kertben célszerű inkább a különféle kutyaházak mellett letenni a voksot, melyek között ma már minden extrával ellátott, fűthető típusok is megtalálhatóak. Adja meg kedvencének azt a kényelmet és otthonosságot, amelyre neki is szüksége van a mindennapokban! A hálás, szerető, odaadó pillantás biztosítja majd arról, hogy jól döntött.