Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Panzi spot on kutyák részére 2db

Ár:
1.880 Ft
Bolha- és kullancsirtó csepp kutyák részére
Cikkszám: 5999549359241
Egységár: 940.000,03 Ft/l
Elérhetőség: Készlethiány
Szerezhető hűségpontok: 19
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás GLS-sel: 2024. július 01.

Termék oldal 3 kártya

Termék leírás

Hatóanyag:  Pemetein  (cos/transz:25/75) 744mg

JAVALLATOK

A permetrnre érzékeny ektoparaziták által okozott fertőzések ellen alkalmazható: Bolhák( Ctenocephalides felis),  valamit kullancsok ( Ixodes ricinus és Rhipicephalus sanguineus) elpusztítására . A bolhák elleni inszekticid hatás 4 hétig tart. Kullancsok ellen (Ixodes ricinus és Rhipicephalus sanguineus) 4 hétig tartó folyamatos atkaölő hatással rendelkezik.

HASZNÁLATA:

15kg alatti kutyára 1 pipettát csepegtessünk a tarkójára havonta egy alkalommal. 15kg feletti kutyánál 1 pipettát csepegtessünk a tarkójára és 1 pipettát a fartövéhez, ahol nem tudja lenyalni, havonta egyszer.

ELLENJAVALLATOK

Három hónaposnál fiatalabb kutyákon nem alkalmazható. Nem alkalmazható 2 kg alatti testtömegű kutyákon. Az állatgyógyászati készítmények nem igazolt vemhesség és laktáció  idején. Alkalmazása a vemhesség és az laktáció javallott.                                                                                   Nem alkalmazható a készítmény bármilyen összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén.Nem alkalmazható a készítmény beteg, lábadozó,illetve bőrsérüléssel rendelkező állaton.

A KÉSZITMÉNY NEM ALKALMAS MACSKA KEZELÉSÉRE.

Rendkívüli mérgező macskákra, használata az állat elpusztulását is okozhatja. Meg kell akadályozni, hogy a macska közvetlen érintkezésbe kerüljön a termékkel, a kutyákat kezelés után 72 óráig távol kell tartani a macskáktól. A macska biztonságának szempontjából nagyon fontos, hogy kizárjuk a véletlen érintkezést lehetőségét is a kutyák ezzel a készítménnyel kezelt bőrfelületével. ha ez megtörténik, azonnal állatorvoshoz kell fordulni.

MELLÉKHATÁSOK

Néhány esetben a készítmény a kezelés helyén enyhe, körülirt irritáció válthat ki, amely 48 órán belül elmúlik. A kezelés helyén átmenetileg alopecia előfordulhat. Átmeneti túlérzékenység,illetve vakaródzás előfordulása lehetséges a kezelés utáni bőrfelületen. Ritka esetben a központi idegrendszer akut intoxikációja, valamint a  gyomor-,bélcsatornarendellenességeire utaló tünetek előfordulhatnak. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, az alkalmazási utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezeket a termékeket ajánljuk még