Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Farkaskonyha Zöldike zöldségmix 400g

Ár:
3.300 Ft

Szárított zöldségkeverék kutyák számára.

Cikkszám: 5999566465130
Egységár: 8.250,00 Ft/kg
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 34
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás GLS-sel: 2024. április 23.

Termék oldal 3 kártya

Termék leírás

Szárított zöldségkeverék kutyák számára.

A Zöldike  gazdag vitamin és ásványianyag tartalmú  szárított zöldségekből  gondosan összeállított zöldség mix. Tartalmaz sárgarépát, céklát, paszternákot, zellert és parajlevelet.

 Oldd meg praktikusan, macera nélkül a rost bevitelt: sárgarépa, cékla, paszternák, zeller és parajlevél keverékéből álló zöldségmix aprítva - a jobb emészthetőségért. Gabona és burgonya nélkül, kíméletesen szárított zölségmix barf étrendhez, házi koszthoz.

BARF étrend esetén a ballasztanyagok biztosításához elengedhetetlenek a zöldségek.  

A kutyák, egészséges étrendjéhez a hús mellett hozzátartoznak a zöldségek is, hiszen ha vadon élnének, és lehetőségük lenne rá, megennék a zsákmányállataik gyomortartalmát is, amely nyilvánvalóan tartalmaz növényi eredetű összetevőket - zöldséget, gabonát is. 

A szárított zöldségeink úgy készülnek, hogy a zöldségekből alacsony hőmérsékleten történő szárítással kivonják a vizet.  A víz elillan, megmarad viszont a zöldségek vitamin és ásványianyag tartalmának legnagyobb része.

Vízelvonás hatására szerencsére nem változik meg a zöldség szerkezete, ezért víz hozzáadásával a szárított termékek újra az eredetit megközelítő állapotúak lesznek.

A Farkaskonyha által forgalmazott szárított zöldségek pici, 2-4 mm méretű dara formában kerülnek a zacskókba, a minél könnyebb emészthetőség érdekében. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezeket a termékeket ajánljuk még

3.200 Ft
Utolsó 3 db raktáron
2.880 Ft
Utolsó 1 db raktáron