Termékek Menü

Acana kutyatápok

Acana kutyatáp, az organikus, minőségi táplálék

A kutyatartó gazdák sok év tapasztalataival már tudják, hogy táp és táp között jelentős különbségek vannak, amelyek nem feltétlenül az árképzésben jelentkeznek, annál inkább a minőségben. Vagyis nem mindig a drágább a jobb kedvencünk változatos étkezésének biztosításához. Nagyon oda kell figyelni arra, hogy az Acana kutyatáp által is képviselt minőség, vagyis a biológiai szükségleteknek valóban megfelelő összetevőkből készült tápok, és szárazeledelek jussanak kedvenceink tálkájába. A kutyatápok nagy része általában olyan, többszörösen feldolgozott összetevőkből készül, amelyek eredete legalább is bizonytalan, származhat a világ bármely részéből.

Éppen ezért, sohasem lehetünk biztosak abban, milyen összetevőkből készül az adott táp, van-e benne mondjuk genetikailag módosított összetevő. Ha az Acana kutyatáp mellett döntünk, egy organikus terméket választunk, amely olyan tiszta alapanyagokból készül, amik még emberi fogyasztásra is tökéletesen alkalmasak. Belátható tehát, hogy ezt a minőségi sztenderdet nagyon nehéz felülmúlni, hisz nem egy olyan kutyatápként forgalmazott termék van a piacon, amit az emberek többsége, ahogyan a mondás tartja, még a kutyájának sem adná oda.

Az Acana kutyatáp ezzel szemben a legszigorúbb környezetvédelmi és egészségügyi teszteknek is megfelel, ezért az ezt fogyasztó állat pontosan azt kapja, amire szüksége van, és amitől boldog, kiegyensúlyozott és energikus lesz élete legvégéig. Az Acana kutyatáp az ötcsillagos minőséget jelenti kutyánk táplálásában, az ára pedig több, mint kedvező.